A Plus Construct
Over ons

Onze filosofie

De naam “A-plus-construct” kent zijn oorsprong vanuit de filosofie. Hier kent het bestaan van een object (een constructie) een diepere betekenis, waarvan het bestaan van een object afhankelijk is van de geest van een subject.

Dit omdat wij erin geloven dat er bij een bouw meer komt kijken dan alleen arbeid en het product dat opgeleverd wordt. Wij geloven in het proces waar afstemming en goed luisteren inherent zijn aan een goede samenwerking en de voedingsbodem zijn om uiteindelijk de samenwerking te laten slagen.

Hoe?

Een bouw is voor ons als het schilderen van een schilderij. We stemmen af met de opdrachtgever en proberen te doorgronden welk gevoel/emotie er overgebracht dient te worden in de bouw. Zonder het doorgronden van de motivatie van de opdrachtgever kan volgens ons een project nooit slagen.

Zo zijn wij ook aan de slag gegaan bij “De Muldermolen” in Thull (Zuid-Limburg). Hier kunt u 2 totaal verschillende sfeerimpressies waarnemen. Het bovenste appartement (het koorekaemerke) ligt in het oude molengedeelte, hier hebben we karakter en sfeer proberen te benadrukken, door oude elementen naar voren te halen en veel te werken met natuurlijke materialen v.b. Zo is het hout, van een oude kast die er stond, gebruikt als lambrisering voor de verwarmingen.

Het appartement beneden (het graanheukske) hebben we een industriële look en feel gegeven. Dit door een industriële vloer op cementbasis te gieten samen met deze ruwe vloerafwerking spelen de oude stalen H balken in op het gevoel alsof je in een oude fabriek staat. Daarnaast zorgt de strakke afwerking in combinatie met een in het plafond weggewerkt bioscoopscherm en strakke radiotoren voor een minimalistische dan wel een luxe uitstraling.

Wat?

Wij zijn als volwaardig bouwbedrijf werkzaam in o.a. restauratie, renovatie, onderhoud, herbouw en nieuwbouw. Alles wordt uitgevoerd door een team van vakkundig opgeleide enthousiaste vakmensen. Onze vakmensen hebben vele jaren ervaring.

Kozijnen zijn een aanslag op ieders budget. Een budget dat men liever uitgeeft aan een keuken of badkamer. Via dit uitgangspunt zijn wij met A+ opzoek gegaan naar een plek waar de productie & materiaalkosten lager liggen. Via deze weg kwamen we terecht bij een partij in Polen waar we ons vanaf december 2018 officieel business partner mogen noemen. Wat betekend dat we binnen 8 weken kunnen leveren en 30% goedkoper dan in Nederland.

Van oude boerderijen tot aan stallen kunnen door ons onder handen genomen worden. Met uw input zorgen wij voor een eindresultaat dat naar ieders wens is. Eventueel ook rekening houdend met monumentale statussen.

Hier ligt de kracht van Andrzej en zijn team. Herstellen en waar nodig vernieuwen, is iets wat heel gebruikelijk was in het oude Polen. Hier wordt de creativiteit en de competentie van Andrzej en zijn oude ambachtsmannen in zijn kracht gezet. U zult versteld staan.

Zoals bij elke bouw is er ook nazorg nodig. Onderhoud voor A+ betekend de nazorg bieden die nodig is om alles in conditie te houden. Onderhoud betekend het verlengen van levensduur en werkt daarmee dus kostenbesparend. Denk hierbij aan schilderen, lakken, schuren kortom het verzorgen van het bestaande.

Tijdens de bouw kan het zijn dat slopen de goedkoopste oplossing is, echter wil men het weer in originele staat terugbrengen ook dit is mogelijk bij A+.

Het neerzetten van een nieuwe constructie is op zichzelf geen uitdaging het allemaal goedgekeurd krijgen bij gemeente en welstandcommissie is een ander verhaal. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]